LinkedIn

Heb je ooit gedacht, ik scrol nu door mijn LinkedIn profiel maar 
hoe kan ik er nu business uithalen.

Lees dan verder en zie hoe LinkedIn kan helpen....

LinkedIn het grootste online social zakelijke platform van de wereld. Inmiddels zijn er in
Nederland meer dan 6,5 miljoen mensen lid. LinkedIn biedt vele kansen voor zowel werknemers,
werkgevers, sales mensen, kleine en grote ondernemers en werkzoekende.
Wij gebruiken LinkedIn vooral om kansen te creëren voor zowel onze klanten als dat wij zelf ook onze business verkrijgen via de LinkedIn leadgeneratie methode.

Het maken van connecties met je doelgroep zorgt voor kennismakingen met potentiële klanten en bovendien bieden de posts en updates ervoor om je naamsbekendheid te vergroten.

Andere blogs over LinkedIn:

Wat is LinkedIn leadgeneratie?

LinkedIn leadgeneratie is het leggen van contacten met je doelgroep via het platform van LinkedIn. Als je weet wie je doelgroep is en je hebt een oplossing voor de behoefte van je klanten dan is LinkedIn een ideale manier om leads te verkrijgen.

Hoe doe je dan leadgeneratie via LinkedIn?

Het actief zijn op LinkedIn met klantenwerving als doel is onder meer mogelijk door je doelgroep te bestuderen en kijken waar zij actief zijn of op welke updates zij van andere reageren. Kun je hieruit opmaken dat zij zoeken naar een oplossing dan kun je contact leggen. Je kunt als je weet in welke fase zij zitten van hun koopproces inspelen op hun behoefte. In het e-book "leer in 7 stappen hoe je meer kwalitatieve afspraken krijgt via LinkedIn" krijg je stapsgewijs te zien hoe je leads kunt krijgen via LinkedIn. Het is gratis te downloaden.

Aan de slag met klanten generatie

Wil jij B2B klanten genereren via LinkedIn? Wij helpen bedrijven in verschillende branches zoals IT, Telecom, Detachtering met het verkrijgen van new business. Wij doen dit op 2 manieren via LinkedIn leadgeneratie en inbound marketing. In LinkedIn zoeken wij naar je doelgroep dit doen we nadat we samen hebben gekeken welk passend aanbod je hebt voor je klanten.

Heel belangrijk is dat je weet welk probleem jij oplost voor je klanten. Dan gaan we aan de slag om relaties te leggen in LinkedIn met het doel om een afspraak te krijgen. We kunnen je helpen met het leggen van contacten tot zelf de gehele uitvoering waarbij je alleen nog maar in de auto hoeft te stappen om naar de klant te rijden.

Restaurant en LinkedIn

Wist je dat je via LinkedIn ook nieuwe gasten in je restaurant kunt krijgen en dus nieuwe omzet zonder alle deal sites. Last minute restaurant deals utrecht of last minute restaurant deals Wok sissling. restaurant vandaag Utrecht wok.

Wil je eens verder praten hoe jij aan de slag kunt met acquisitie, boek hieronder dan een telefonische afspraak in.

Boek een afspraak

3D Business man in meeting watching a growth graph - isolated over a white background