klanten

Ieder bedrijf dat wil groeien heeft nieuwe klanten nodig. Er zijn veel mogelijkheden om in contact te komen met klanten. Het blijft altijd een uitdaging om je product of dienst bij de juiste doelgroep onder de aandacht te krijgen. De kunst is om in zo weinig mogelijk tijd dit te realiseren. Doelen maken met daaraan gekoppelde planning kan je hierbij helpen. Op deze pagina krijg je inzichten hoe je hiermee kunt starten. Door uit te leggen wat voor soort klanten er zijn en hoe je die kunt bereiken en nog meer...

Een definitie van klanten kan zijn natuurlijke- of juridische personen die producten of diensten afnemen bij bedrijven of organisaties. Normaal gesproken staat er voor het leveren van diensten of producten een financiële vergoeding tegenover. Klanten zorgen dus voor een  inkomstenstroom.

Je hebt zowel klanten in de B2C als in de B2B markt.

Wat vind je nog meer op deze pagina?

Wat is een B2B klant?

B2B staat voor business to business dit zijn andere klanten dan B2C klanten. B2B klanten doen zaken met andere bedrijven. Je kunt regionale, nationaal of internationale klanten hebben.

Bij B2B klanten heb je te maken met andere beslissingstrajecten dan wanneer je producten verkoopt aan consumenten.

Bij bedrijven heb je meer te maken met een strategische en tactische aankoop. Bij consumenten vaak een impuls aankoop.

Hoe kom je aan klanten?

Via acquisitie kun je aan klanten komen. Je hebt zowel koude- of warme acquisitie. Bij koude acquisitie ken je de persoon niet die je gaat benaderen. Je belt deze op of je stuurt een mail zonder dat je eerder contact gehad hebt. Bij warme acquisitie heb je de persoon al eens een keer eerder gezien of gesproken en kun je de relatie dan verder uit gaan breiden.

Aan de slag met klanten generatie

Wil jij B2B klanten genereren? Wij helpen bedrijven in verschillende branches zoals IT, Telecom, Detachtering met het verkrijgen van new business. Wij doen dit op 2 manieren via LinkedIn leadgeneratie en inbound marketing. Via LinkedIn gaan we op zoek naar je doelgroep dit doen we nadat we samen hebben gekeken welk passend aanbod je hebt voor je klanten.

Welk probleem lost je product of dienst op voor je klanten. Dan gaan we aan de slag om relaties te leggen in LinkedIn met het doel om een afspraak te krijgen. We kunnen je helpen met het leggen van contacten tot zelf de gehele uitvoering waarbij je alleen nog maar in de auto hoeft te stappen om naar de klant te rijden.

Wil je eens verder praten hoe jij aan de slag kunt met acquisitie, boek hieronder dan een telefonische afspraak in.

Boek een afspraak

3D Group in a meeting looking at the growth of the business in a graph - isolated