Linkedin workshop Hilversum

Online marketing business geeft workshops over LinkedIn aan zowel individuele klanten als medewerkers van bedrijven. Deze kunnen zich bij ons aanmelden en alles te weten komen over hoe je LinkedIn inzet om leads te krijgen. Er wordt voor zowel beginners als gevorderden LinkedIn workshops gegeven.

LinkedIn heeft wereldwijd meer dan 400 miljoen geregistreerden in hun netwerk. Elke maand komen er 1 miljoen mensen bij. In Nederland staat het aantal gebruikers inmiddels op bijna 7 miljoen leden. Toch zijn er nog veel mensen onbekend met de concrete mogelijkheden van het zakelijk netwerk. Zo is LinkedIn een zeer interessante mogelijkheid voor sales mensen om een afspraken te krijgen of om voor mensen actief in zijn naar een nieuwe baan.  Als je je netwerk effectief inzet middels LinkedIn zul je zien dat je meer resultaten zult behalen.

Wat leer je in LinkedIn workshops?

Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen of wil je LinkedIn succesvol leren te gebruiken om je sales doelstellingen te halen als account- of salesmanager? Kortom: Wil je meer omzet uit LinkedIn halen?  

De training / workshop is ideaal voor jou als ondernemer, accountmanager, new business manager die meer uit LinkedIn wil halen. Meer klanten, meer leads, meer omzet, meer partners, meer investeerders, meer….   

Je hebt meer dan 200 LinkedIn connecties. Je bent lid van een aantal groepen. Je wilt nu echt gebruik maken van de kracht van LinkedIn. Dan is dit de workshop iets voor jou.  De LinkedIn Workshops in Hilversum zijn praktijkgericht, je gaat meteen aan de slag.

 

Verschillende data :Linkedin workshop Hilversum

Verschillende data en aanmelden LinkedIn workshops:

Voorlopig is er op 23 mei in Amsterdam een LinkedIn workshops gepland. 1 op 1 sessies zijn ook mogelijk.

Neem dan even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.   

LinkedIn workshop bij jou op locatie.

Wil je liever in jouw buurt deze workshop volgen? Dat kan, als jij minimaal 6 personen bij elkaar brengt, kom ik jouw kant op, met veel plezier.   

Wegens succes geef ik regelmatig de LinkedIn workshop: Laat je LinkedIn profiel JIJ uitstralen.

In deze praktische workshop ga je zelf meteen aan de slag op LinkedIn om de tips door te voeren op jouw LinkedIn profiel. Je kunt me al jouw vragen voorleggen, we kijken samen naar teksten, kortom: je bent heel actief!   

Ik houd ook wel van actie in de taxi. Na 2,5 uur loop je naar buiten met een goed LinkedIn profiel waarin je jezelf – en misschien nog wel belangrijker – waarin ook anderen jou herkennen en waarbij je leads kunt gaan verkrijgen.

Wijzigingen in Linkedin

Recent zijn er weer de nodige wijzigingen geweest op LinkedIn en ook is een en ander toegevoegd in het platform, met name in de instellingen. Daarnaast zijn er weer de nodige ontwikkelingen en komen er nog mooie dingen aan.

Video is hot, hot, hot! Je kunt de tijdlijn op LinkedIn niet meer doorscrollen zonder video’s van allerlei soorten en maten tegen te komen. Ze krijgen ook flink voorrang in het algoritme van LinkedIn. Via video software kun je eenvoudig nieuwe tekstvideo’s toevoegen en deze inzetten voor je timeline en dus vergroten van contentcreatie.  

Ook de recente wijzigingen van LinkedIn worden besproken in de LinkedIn workshop in Hilversum. Meld je hier nu aan!